luni, 21 mai 2012

Cu ce este mai bun un aparat cu inverter?


Cu ce este mai bun un aparat cu inverter?

Stiintific vorbind : Modifica frecventa curentului cu care este alimentat un compresor, fiind astfel posibila modificarea turatiei acestuia. Aceasta inseamna ca se poate modifica debitul de agent frigorific care circula prin instalatie permitand modificarea capacitatii aparatului.
Pe intelesul oricui: Functia inverter este conceputa pentru a ajuta compresul unui aparat de aer conditionat sa nu mearga la sarcina maxima, oschiland turatiile acestuia/ in loc sa se opreasca/porneasca brusc, duce la un consum redus de energie electrica.
Mentionez ca un aparat de aer conditionat non-inverter functioneaza numai la sarcina maxima, iar pornirea si oprirea acestuia fiind brusca.
Important pentru magazine sau locuinte unde incalzirea este insuficienta, puteti suplimenta cu acest aparat, in conditiile in care acesta produce caldura pana la temperatura de -18/-20 C la exterior.
Chiar daca diferenta de prêt intre un aparat cu inverter si unul fara inverter este mare, va recomand inverter, va scoateti bani in timp din factura de curent, iar din punct de vedere calitativ sunt mult mai bine concepute ca aparate.

2 comentarii:

  1. Bine subliniate toate avantajele acestui sistem de aer conditionat. Pentru a alege bine pentru viitor, e important sa cunoastem toate aspectele.

    RăspundețiȘtergere